'Ajax heeft alleen met Van de Beek transfer al uitonderhandeld'

'Ajax heeft alleen met Van de Beek transfer al uitonderhandeld'

13-05-2020 08:15 Laatste update: 08:48
90

Ajax moet rekening houden met nog vier vertrekkende basisspelers komende zomer, maar alleen met Donny van de Beek zijn de details over een transfer al uitonderhandeld. Dat meldt Voetbal International woensdag.

De Amsterdammers hebben met het management van Van de Beek al overeenstemming over de transfersom waarvoor de middenvelder mag vertrekken. Als één van de geïnteresseerde clubs dat afgesproken bedrag op tafel legt, mag de middenvelder vertrekken. Real Madrid, Manchester United en Newcastle United behoren tot de clubs die met Van de Beek in verband worden gebracht.

Met Nico Tagliafico en Andre Onana heeft Ajax ook afspraken gemaakt over een transfer. De details daarover zijn echter niet uitonderhandeld. Ajax heeft enkel de toezegging gegeven mee te willen werken aan een transfer. Onana heeft al laten weten komende zomer de stap te willen maken naar de Europese top.

De vierde basisspeler waar Ajax mogelijk afscheid van moet nemen is Sergiño Dest. Hij staat nog altijd in de serieuze belangstelling van Bayern München.