Voormalig Ajax-doelwit lijkt voor Milan te kiezen: 'Ze zijn serieus kanshebber'

Voormalig Ajax-doelwit lijkt voor Milan te kiezen: 'Ze zijn serieus kanshebber'

Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 20:14di 19-05-2020 om 20:14

Krépin Diatta, vleugelaanvaller van Club Brugge, is hard op weg naar AC Milan. De zaakwaarnemer van de Senegalees, die eerder werd begeerd door Ajax, heeft bevestigd dat de Rossoneri werk maken van een transfer.

Diatta speelt al sinds januari 2018 bij Club en was dit seizoen belangrijk voor de uiteindelijke kampioen van België. Hij speelde in 34 officiële wedstrijden mee en scoorde daarin acht keer. Daarnaast bereidde hij vier doelpunten van ploeggenoten voor. Reden genoeg voor Milan om te informeren. "Zij zijn een serieuze kanshebber op zijn handtekening", zegt iemand van het entourage van Diatta tegen het Senegalese persbureau APS.

Ook Hertha BSC en Watford hopen op de komst van Diatta, maar die clubs lijken geen kans te maken als Milan daadwerkelijk werk gaat maken van een overstap. "Maar we moeten nu gaan kijken wat het belangrijkste is voor onze speler", zo klinkt het. "We moeten ook eerst weten of Hertha en Watford in de Bundesliga dan wel Premier League zullen blijven."

In de zomer van 2019 zou er ook sluimerende interesse van Ajax zijn voor Diatta. Toen bleek dat Steven Bergwijn niet gehaald kon worden en ook Cristian Pavón niet naar Amsterdam kwam, zong rond dat de Senegalese aanvaller voor vijftien miljoen euro opgehaald kon worden in Brugge. Toen hield de kersverse kampioen van België Diatta binnenboord."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws