Weer besmetting in Premier League: Bournemouth-speler test positief op corona

Weer besmetting in Premier League: Bournemouth-speler test positief op corona

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 11:45zo 24-05-2020 om 11:45

Een speler van AFC Bournemouth is positief getest op het coronavirus. Dat maakt de Premier League-club zondagochtend bekend via de officiële kanalen.

Bournemouth meldt niet om welke speler het gaat. Hij moet de komende zeven dagen in strikte thuisisolatie, voordat hij opnieuw wordt getest op het coronavirus. Dit weekend bleek dat er bij de tweede Premier League-testronde bij twee clubs het coronavirus was vastgesteld, waarvan er dus één bij Bournemouth vandaan komt.

Het totale aantal positieve gevallen in de Premier League staat nu op acht na 996 tests bij spelers en stafleden. Bij de eerste testronde kwamen onder meer Watford-verdediger Adrian Mariappa en assistent-trainer Ian Woan van Burnley uit de bus.

De Premier League-clubs hebben inmiddels voorzichtig de training hervat. De Engelsen willen vanaf 12 juni het seizoen uitspelen, maar niet iedereen is enthousiast. Zo zijn Danny Rose (Newcastle United) en Troy Deeney (Watford) fel tegenstander, terwijl N'Golo Kanté vanwege zijn thuissituatie niet hoeft te spelen van Chelsea.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws