Twee nieuwe corona-besmettingen na tweede testronde in Premier League

Twee nieuwe corona-besmettingen na tweede testronde in Premier League

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 08:15zo 24-05-2020 om 08:15

Bij de tweede ronde van coronatesten in de Premier League zijn er twee nieuwe besmettingen bijgekomen. Dat brengt het totale aantal positieve gevallen in de Engelse competitie op acht.

De nieuwe besmettingen zijn bij twee verschillende clubs aangetroffen. Het is nog niet bekend of het om spelers gaat of leden van de technische staf. In totaal zijn 996 spelers en stafleden getest. De besmette spelers en stafleden moeten een week in thuisisolatie. De eerste testronde leverde zes positieve coronagevallen op, onder wie verdediger Adrian Mariappa van Watford en assistent-trainer Ian Woan van Burnley.

De Premier League-clubs hebben inmiddels voorzichtig de training hervat. De Engelsen willen vanaf 12 juni het seizoen uitspelen, maar niet iedereen is enthousiast. Zo vindt Danny Rose, door Tottenham Hotspur verhuurd aan Newcastle United, dat de spelers als laboratoriumratten worden gebruikt. Watford-aanvoerder Troy Deeney vreest voor de gezondheid van zijn zoontje en weigert de training te hervatten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Premier League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws