Sport: Tuchel denkt aan oude bekende en wil Barça-aanvaller naar PSG halen

Sport: Tuchel denkt aan oude bekende en wil Barça-aanvaller naar PSG halen

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 00:07ma 25-05-2020 om 00:07

FC Barcelona zit in zijn maag met Ousmane Dembélé. De club wil af van de Fransman, die 2017 voor een bedrag van rond de 125 miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund. Paris Saint-Germain volgt de situatie van Dembélé nauwgezet en denkt aan een ruildeal, waarbij Neymar betrokken kan worden.

Paris Saint-Germain wil de ploeg graag versterken met een aantal Franse spelers en Dembélé is volgens het Spaanse Sport een serieuze optie voor de ploeg van trainer Thomas Tuchel.

Dembélé kwam de afgelopen jaren niet echt uit de verf in Spanje. De vleugelaanvaller kampte vaak met blessures, maar bij Paris Saint-Germain zijn ze ervan overtuigd dat de aanvaller dit achter zich kan laten. De club wijt de vele spierblessures van Dembélé aan de groei van de 23-jarige aanvaller.

Tuchel kent Dembélé nog uit zijn tijd als coach bij Dortmund en is ervan overtuigd dat hij een belangrijk onderdeel van de ploeg kan worden. Daarnaast lijkt het erop dat Barcelona er alles aan zal doen om Dembélé in een ruildeal te betrekken, waardoor Neymar de terugkeer naar Camp Nou zou kunnen maken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws