'Benitez heeft oren naar sensationele terugkeer in Premier League'

'Benitez heeft oren naar sensationele terugkeer in Premier League'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 09:50ma 25-05-2020 om 09:50

Laatste update: maandag 25 mei 2020 om 10:08ma 25-05-2020 om 10:08

Rafael Benitez ziet een terugkeer naar Newcastle United zitten. Dat meldt The Telegraph. De Premier League-club staat op het punt overgenomen te worden door een steenrijk consortium uit Saudi-Arabië en dat zou de Spaanse manager aan het denken hebben gezet.

Benitez stond tussen 2016 en 2019 aan het roer op St. James' Park. Dat was een roerige tijd, waarin Newcastle streed tegen degradatie. Nu de Saudi's op het punt staan hun intrede te doen, reiken de bomel tot in de hemel en voelt Benitez ook weer wat voor Newcastle. Hij staat nog twee jaar onder contract bij het Chinese Dalian Professional FC.

Volgens The Telegraph wil Benitez na zijn terugkeer stunten op de transfermarkt: Ross Barkley (Chelsea) en John Stones (Manchester City) moeten de overstap naar The Magpies maken. De Engelse middenvelder en verdediger kunnen bij Newcastle een doorstart maken, nu hun carrières in het slop dreigt te raken.

Steve Bruce is op dit moment nog de trainer van Newcastle. Hij maakt het seizoen af, maar moet vermoedelijk plaatsmaken voor een meer aansprekende naam als de Saudi's het voor het zeggen krijgen. Naast Benitez is Mauricio Pochettino in beeld. De Argentijn zit zonder club na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur. Hij is goedkoper dan zijn Spaanse collega.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws