Opgelucht Milan heeft Zlatan-update: achillespees nog 'perfect intact'

Opgelucht Milan heeft Zlatan-update: achillespees nog 'perfect intact'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 12:30di 26-05-2020 om 12:30

AC Milan en Zlatan Ibrahimovic kunnen opgelucht ademhalen. De Zweedse routinier liep maandag een blessure op tijdens de training en in Milaan werd gevreesd voor een gescheurde achillespees.

Die vrees is echter ongegrond, blijkt uit een medische update die AC Milan dinsdag heeft gedeeld. De Rossoneri laten weten dat de achillespees van Ibrahimovic nog 'perfect intact' is. Wel heeft hij een blessure aan een spier in zijn onderbeen, de zogeheten musculus soleus, opgelopen. Ibrahimovic zal komende week een scan ondergaan: de aard van de blessure zal dan duidelijk moeten worden.

Ibrahimovic keerde afgelopen winter op 38-jarige leeftijd terug bij AC Milan en was direct goed voor vier doelpunten in tien wedstrijden. Zijn sportieve toekomst is echter al lange tijd onderwerp van gesprek in Italië: de Zweed zou overwegen om te stoppen, uit onvrede over de interne machtsstrijd bij AC Milan, die directeur Zvonimir Boban al de kop heeft gekost. Ibrahimovic is als mede-eigenaar al in het Zweedse Hammarby gestapt en hield tijdens de Italiaanse lockdown zijn conditie op peil bij zijn club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws