Roda plaatst vacature voor algemeen directeur: 'Zorgen voor robuuste organisatie'

Roda plaatst vacature voor algemeen directeur: 'Zorgen voor robuuste organisatie'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 20:46wo 27-05-2020 om 20:46

Roda JC heeft op de eigen website vacatures geplaatst voor een algemeen directeur, vijf nieuwe leden van de Raad van Commissarissen en een zogenaamde compliance officer. De club uit Kerkrade wil met een schone lei beginnen.

Alle huidige bestuurders stellen hun functies ter beschikking en op die manier wil Roda weer vanaf nul beginnen. Naast Jeffrey van As, die eerder als technisch directeur werd aangesteld, zoekt de club een algemeen directeur. De vacature op de website van de club zegt dat die persoon 'een boegbeeld van de organisatie is' die voor een 'robuuste organisatie' moet zorgen. Op die manier kan de club eventuele nieuwe tegenslagen beter het hoofd bieden.

Ook wil de club een nieuwe voorzitter en vier leden van de Raad van Commissarissen aanstellen. Tenslotte zoekt de club ook naar een zogenaamde compliance officer, die er voor moet gaan zorgen dat Roda de wet blijft volgen, zowel interne als externe beleidsregels worden nageleefd en dat de integriteit van de organisatie gewaarborgd blijft. De Koempelclub laat weten dat een sollicitatie alleen wordt behandeld als hij via de website is ingediend.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws