'Best raar' afscheid bij FC Twente: Het is voor 99 procent zeker dat ik stop

'Best raar' afscheid bij FC Twente: "Het is voor 99 procent zeker dat ik stop"

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 06:45vr 29-05-2020 om 06:45

De carrière van Paul Verhaegh zit erop. Omdat de spelers van FC Twente vakantie hebben, is er geen groot afscheid, maar een vertrek met de stille trom voor de 36-jarige rechtsback.

"Het was alsof de selectie in het niets oploste", zegt Verhaegh in gesprek met TC/Tubantia over zijn laatste dag als voetballer. "Je praat nog even met elkaar, je wenst elkaar succes en dat was het dan. Dat voelde best raar, omdat zoveel mensen tegelijk vertrekken. Zelfs de trainers en de technisch directeur."

In de auto besefte hij dat er een einde aan zijn loopbaan is gekomen. "Normaal gesproken werk je naar je laatste wedstrijd toe, nu heb ik die gespeeld zonder dat ik me daar op dat moment van bewust was", zegt Verhaegh, die op 7 maart inviel in de uitwedstrijd tegen zijn oude club Vitesse.

Verhaegh speelde bij PSV, AGOVV, FC Den Bosch, Vitesse, FC Augsburg en VfL Wolfsburg. Ook maakte de drievoudig Oranje-international een WK mee met Oranje. "Het is voor 99 procent zeker dat ik stop. Ik denk dat ik kan terugkijken op een prachtige loopbaan, het is alleen jammer dat ik bij FC Twente zo vaak geblesseerd was, terwijl ik in de jaren daarvoor vrijwel altijd fit ben geweest."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws