'Je zou zeggen dat Elia een kandidaat is bij Feyenoord, maar er is iets geknapt'

'Je zou zeggen dat Elia een kandidaat is bij Feyenoord, maar er is iets geknapt'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 09:48za 30-05-2020 om 09:48

Eljero Elia lijkt niet in beeld bij Feyenoord om de nieuwe linksbuiten te worden. De Rotterdammers namen nog geen contact op met de 33-jarige aanvaller, die een aflopend contract heeft bij de Turkse topclub Istanbul Basaksehir.

Dat meldt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. "Eljero Elia heeft zichzelf vorig seizoen aangeboden. Toen was Sjaak Troost heel duidelijk. Hij zei: wij hoeven hem niet, we hebben betere spelers", vertelt Gouka. Feyenoord zit nu echter krap in de opties. "Larsson is weg en Advocaat houdt van ervaren spelers. Haps is eigenlijk de enige linksbuiten die ze nog hebben."

"Ze hadden ingezet op Linssen, dus je zou zeggen dat Elia een kandidaat zou moeten zijn. Maar er is geen contract tussen hem en Feyenoord", laat de clubwatcher weten. "Elia heeft wel vaak gezegd dat Feyenoord in zijn hart zit en dat hij graag zou terugkomen, maar afgelopen zomer is er denk ik wel wat geknapt toen hier voor de camera's is gezegd dat ze hem eigenlijk helemaal niet zagen zitten. Dat van een terugkeer geen sprake kon zijn."

Gouka verwacht dan ook niet dat Elia terugkeert in De Kuip. "Toen is Elia volgens mij ook verder gegaan, die heeft gedacht: dan maar niet meer terug naar de Eredivisie." Feyenoord is naarstig opzoek naar een linksbuiten nu Luis Sinisterra nog tot eind dit kalenderjaar in de lappenmand zit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Feyenoord voor Elia gaan als Linssen niet haalbaar is?

(1220 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws