'Feyenoord geeft niet op en meldt zich weer voor Linssen: concurrentie neemt toe'

'Feyenoord geeft niet op en meldt zich weer voor Linssen: concurrentie neemt toe'

25-05-2020 21:17
88

Feyenoord heeft de komst van Bryan Linssen nog niet uit het hoofd gezet. De Rotterdammers hebben vorige week een nieuwe poging gewaagd bij de aanvoerder van Vitesse, zo meldt Voetbal International.

De concurrentie voor Linssen is ondertussen wel fors toegenomen. Bundesliga-club Union Berlin en Premier League-middenmoter Burnley willen de 29-jarige aanvaller vastleggen. Dat zijn zowel sportief als financieel interessante opties. Bovendien ligt ook in Dubai een miljoenencontract klaar.

Wedden

Meer odds

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Linssen liepen eerder nog spaak om financiële redenen. Toch nam technisch directeur Frank Arnesen weer contact op, aangezien trainer Dick Advocaat de linksbuiten er dolgraag bij wil hebben. Sam Larsson werd immers verkocht en Luis Sinisterra staat nog tot eind dit kalenderjaar aan de kant met een blessure.

Volgens VI is het verschil tussen vraag en aanbod te overbruggen - als Feyenoord wil - maar ook de duur van het contract vormt een punt. De Rotterdammers bieden twee jaar, Linssen – die in oktober dertig jaar wordt - zet in op een verbintenis voor drie seizoenen. De deur staat echter op een kier, besluit het weekblad.