'Interesse van FC Twente in Preud'homme is al van een paar weken geleden'

'Interesse van FC Twente in Preud'homme is al van een paar weken geleden'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 15:07di 02-06-2020 om 15:07

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 15:12di 02-06-2020 om 15:12

De interesse van FC Twente in Michel Preud'homme is alweer van 'een aantal weken geleden'. Dat weet clubwatcher Leon ten Voorde, die benieuwd is of de Enschedese club voor maandag 8 juni een nieuwe trainer heeft aangesteld.

"Het duurt lang hè...", begint Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand van TC/Tubantia. "Ze gingen uit van 1 juni, maar dat kan een week naar voren en een week naar achteren. Dus maandag 8 juni moet die er volgens Van der Kraan (de algemeen directeur van Twente, red.) zijn." Ten Voorde durft echter niet te zeggen of dat Twente gaat lukken. "Ik heb het idee dat niet alles even vlotjes verloopt."

Eerder werd oude bekende Preud'homme gelinkt aan een terugkeer naar Enschede, maar die interesse is al van een paar weken terug. "Hij was wel heel gecharmeerd en gestreeld dat de oude club Twente, waar hij maar één jaar heeft gewerkt, hem gevraagd heeft", aldus Ten Voorde. "Maar hij zit nog vast aan Standard Luik. Ik heb vernomen uit het kamp van FC Twente dat de interesse toch al van een paar weken geleden is. Op dit moment is het nog gissen, er komt heel weinig naar buiten."

Mythisch
"Het is natuurlijk wel een van de beste trainers die FC Twente heeft gehad", stelt Heracles-watcher Fardau Wagenaar wanneer de interesse aan bod komt. Ten Voorde is het met haar eens. "Hij heeft natuurlijk ook een beetje een mythische status bij de supporters", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws