'Zuid-Limburgse transferstrijd om clubloze Jurgen Streppel op komst'

'Zuid-Limburgse transferstrijd om clubloze Jurgen Streppel op komst'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 17:07di 02-06-2020 om 17:07

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 17:40di 02-06-2020 om 17:40

De Zuid-Limburgse rivalen Roda JC en MVV maken zich op voor een strijd op de transfermarkt, bericht De Limburger dinsdag. De nummers 15 en 17 van de Keuken Kampioen Divisie zijn allebei op zoek naar een nieuwe trainer en hebben allebei Jurgen Streppel op het oog.

MVV maakte eind maart bekend niet verder te gaan met Fuat Usta. Roda JC ontsloeg Jean-Paul de Jong en legde René Trost vast tot het einde van het seizoen, dat echter iets sneller is gekomen dan vooraf verwacht: Trost zat uiteindelijk slechts één wedstrijd op de bank.

De Limburger meldde onlangs al dat Streppel in beeld was bij MVV. De Sterrendragers hebben inmiddels concurrentie gekregen van Roda JC. Volgens hetzelfde medium wordt door 'meerdere bronnen' in De Geusselt en het Parkstad Limburg Stadion bevestigd dat Streppel een kandidaat is voor beide trainersvacatures.

De vijftigjarige trainer is momenteel transfervrij: afgelopen zomer ging Streppel bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten aan de slag, maar dat avontuur was in oktober alweer voorbij. Eerder was hij werkzaam bij Helmond Sport, Willem II, sc Heerenveen en het Cypriotische Anorthosis Famagusta.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws