'Tscheu La Ling benadert clubloze Vreven: Roda JC niet aan de orde'

'Tscheu La Ling benadert clubloze Vreven: Roda JC niet aan de orde'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 22:08za 23-05-2020 om 22:08

Laatste update: maandag 25 mei 2020 om 09:35ma 25-05-2020 om 09:35

Stijn Vreven zou zomaar eens de nieuwe trainer van Roda JC kunnen worden, meldt Veronica Inside zaterdagavond. De voormalig rechtsback bevestigde recentelijk al dat hij in gesprek is met een club buiten België.

De oud-trainer van onder meer NAC Breda stond dit seizoen aan het roer bij Sporting Lokeren, dat echter failliet is verklaard. Nu lonkt een terugkeer in Nederland: volgens 'bronnen binnen Veronica Inside' is Roda JC de club waarmee Vreven in gesprek is.

De Zuid-Limburgers zijn al langere tijd op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, na het ontslag van Jean-Paul de Jong. Nadat Maurice Verberne op interimbasis de honneurs waarnam, werd René Trost tot het einde van het seizoen aangesteld. Trost stond uiteindelijk in slechts één wedstrijd langs de lijn: na de 4-1 nederlaag bij NAC Breda werd het seizoen afgebroken.

De nummer 17 van de Keuken Kampioen Divisie hoopt komend seizoen – al dan niet met Vreven – de weg omhoog weer te vinden na enkele roerige jaren. Een groep ondernemers onder leiding van Roger Hodenius staat op het punt om in de club te stappen en puin te ruimen na het tijdperk-Mauricio García de la Vega: Aleksei Korotaev neemt na drie jaar afstand van zijn aandelen.

Update: Niet Roda JC, maar AS Trencin moet de nieuwe club van Stijn Vreven worden. De Slowaakse club van eigen Tscheu La Ling heeft vorige week contact opgenomen met de clubloze trainer, die volgens Belgische media bedenktijd heeft gevraagd. Een mogelijke overstap naar Roda JC zou nooit aan de orde zijn geweest.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vreven terug op de Nederlandse velden: zie jij het zitten?

(1560 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws