Streppel na één nederlaag al ontslagen: 'Toen dacht ik al dat het foute boel was'

Streppel na één nederlaag al ontslagen: 'Toen dacht ik al dat het foute boel was'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 13:11zo 10-11-2019 om 13:11

Jurgen Streppel werd al na drie competitiewedstrijden als trainer van Al-Jazira ontslagen in Abu Dhabi. De oefenmeester, die onder anderen ook aan het roer stond bij SC Heerenveen en Willem II, kreeg tijdens een interlandperiode een korte boodschap te horen.

De clubleiding was niet tevreden met de vier behaalde punten uit de eerste drie wedstrijden. "Ze hebben ons nog even laten trainen in die week, maar op vrijdagavond moest ik komen", vertelt Streppel in Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Toen dacht ik al dat het wel eens foute boel kon zijn. Het gesprek duurde uiteindelijk drie minuten en het kwam erop neer dat ik bedankt werd voor drie mooie maanden."

Al-Jazira had meer verwacht van Streppel en de selectie. "Ze hebben de beste binnenlandse spelers gehaald en dan moet elke wedstrijd dus gewonnen worden", zegt de trainer. "Als dat niet gebeurt kunnen ze dat niet accepteren, want ze hebben toch de beste spelers. Ondanks dat ik maar één wedstrijd verloor moest ik dus weg en die man vond het zelf ook heel vervelend om dat te moeten doorgeven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Al-Jazira

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws