'Vorm geeft alvast jawoord aan Tottenham Hotspur, dilemma voor Vertonghen'

'Vorm geeft alvast jawoord aan Tottenham Hotspur, dilemma voor Vertonghen'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 10:44do 04-06-2020 om 10:44

Laatste update: donderdag 4 juni 2020 om 11:01do 04-06-2020 om 11:01

Jan Vertonghen kan voor één maand bijtekenen, maar twijfelt over de aanbieding van Tottenham Hotspur. Dat meldt Sky Sports. Michel Vorm is al wél akkoord met Spurs.

Het contract van Vertonghen loopt 30 juni af, maar in de Premier League worden er tot eind juli nog wedstrijden gespeeld. De bal ligt nu bij bij de Belg: hij kan voor één maand bijtekenen en het seizoen afmaken in Engeland, maar een tussentijds vertrek is ook niet uitgesloten. Spurs moet vóór 23 juni duidelijkheid hebben van Vertonghen.

De oud-Ajacied (33) twijfelt, omdat hij volgens Sky Sports met het oog op een lucratieve transfer mogelijke blessures wil vermijden. Spurs wil hem naar alle waarschijnlijk niet langer dan één maand vastleggen. Vertonghen schermt met belangstelling van onder meer AS Roma, Internazionale en AS Roma.

Terwijl Vertonghen er nog niet uit is, heeft Vorm wel zijn woord gegeven aan Spurs. De derde doelman (36) blijft ondanks een contract dat op 30 juni afloopt bij de selectie voor de laatste negen wedstrijden van het Premier League-seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws