Sneijder geeft transferadvies aan Martínez en looft Eriksen: 'Goed bij Ajax'

Sneijder geeft transferadvies aan Martínez en looft Eriksen: 'Goed bij Ajax'

05-06-2020 12:35
14

Lautaro Martínez staat volgens Spaanse media voor een transfer naar FC Barcelona, maar Wesley Sneijder adviseert de Argentijn om bij Internazionale te blijven. En als het echt van een Spaanse transfer komt, dan liever naar Real Madrid.

Martínez domineert de headlines van de Spaanse sportkranten al een aantal weken, maar witte rook is er nog altijd niet. Wat Sneijder betreft blijft hij in Italië. "Hij is erg sterk, maar hij moet nog in Italië blijven", zegt Sneijder tegen Gianluca Di Marzio. "Hij kan een van de beste spelers ter wereld worden, maar eerst moet hij iets winnen met Inter. Maar het is zijn goed recht om een stap te maken, voor alles is een tijd. Hij zou goed bij Barcelona passen, maar ik zou voor Real Madrid gaan."

Wat Sneijder betreft blijft Martínez in Italië. Samen met Christian Eriksen kan hij de ploeg van Antonio Conte dragen. "Conte heeft nu een grote groep en met Eriksen kan hij eindelijk een grote stap zetten."

"Christian heeft het goed gedaan bij Ajax, daarna bij Tottenham Hotspur en moet zich nu aan zien te passen in Italië. Hij heeft veel kwaliteiten en kan een van de leiders van Inter worden."