Vreemd einde aan 5 jaar Feyenoord voor 'Jan-Scharie': Beetje een zuur afscheid

Vreemd einde aan 5 jaar Feyenoord voor 'Jan-Scharie': "Beetje een zuur afscheid"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 17:17vr 05-06-2020 om 17:17

Jan-Arie van der Heijden neemt op weinig glansrijke wijze afscheid van Feyenoord, na vijf seizoenen in De Kuip. De 32-jarige linkspoot belandde dit seizoen op het tweede plan en zal transfervrij afscheid nemen.

Ook de afzwaaiende Jan-Scharie zal zich aan de hygiëneregels in Nederland moeten houden. "Een beetje raar afscheid nemen. Ik kan niet eens iemand een knuffel geven, bij wijze van spreken. Maar het moet maar", vertelt hij bij Feyenoord TV. "Ik had het gevoel dat we met Feyenoord goed bezig waren de laatste maanden. Er was natuurlijk nog een bekerfinale te spelen. En in de competitie weet je ook nooit hoe het zou lopen. Dus dit is inderdaad wel een beetje een zuur afscheid."

Waar hij zijn loopbaan voortzet, is nog niet bekend. Van der Heijden kijkt in ieder geval met voldoening terug op zijn Feyenoord-tijd, waarin hij één kampioensschaal, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff Schalen omhoog mocht houden. "Spelen in een volle Kuip, ik kende het als tegenstander. Maar als je dan voor Feyenoord in De Kuip speelt, dat is gewoon geweldig. En dat ga ik zeker missen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws