Marcellis keert PEC Zwolle de rug toe: oud-verdediger keert terug naar Limburg

Marcellis keert PEC Zwolle de rug toe: oud-verdediger keert terug naar Limburg

12-06-2020 09:43
21

Dirk Marcellis stopt met zijn werkzaamheden bij PEC Zwolle. De voormalig verdediger van de club - Marcellis speelde drie seizoenen in het shirt van de Blauwvingers - zegt zijn kantoorbaan bij de club uit Zwolle op en keert terug naar Limburg.

Dat laat Marcellis weten middels een bericht op LinkedIn. In Zwolle was hij actief als accountmanager, nadat hij door blessures zijn carrière als voetballer had afgesloten. "De duidelijkheid gaf mij op dat moment ook een soort van rust", liet Marcellis in een eerder stadium al weten aan 1Limburg

Marcellis keert met zijn gezin terug naar het plaatsje Horst in Limburg. De oud-verdediger kende een mooie carrière, ondanks zijn blessuregevoeligheid. Hij genoot zijn opleiding bij PSV en speelde met die club duels in de Champions League. Ook werd hij er één keer landskampioen. Vervolgens was Marcellis nog actie voor AZ, waar hij de KNVB Beker won. De verdediger sloot zijn carrière af bij NAC Breda en PEC Zwolle. Marcellis speelde één interland voor het Nederlands elftal.