Feyenoord zwaait viertal uit tijdens barbecue: 'Avontuur kort, maar krachtig'

Feyenoord zwaait viertal uit tijdens barbecue: 'Avontuur kort, maar krachtig'

Gepubliceerd: zondag 14 juni 2020 om 16:34zo 14-06-2020 om 16:34

Feyenoord heeft dit seizoen vier spelers officieel uitgeleide gedaan. De transfervrije Renato Tapia en Jan-Arie van der Heijden werden eerder al bedankt voor bewezen diensten, terwijl ook AS Roma-huurling Rick Karsdorp (foto) en doelman Elber Evora volgend seizoen niet meer in De Kuip spelen.

De Feyenoord-selectie organiseerde vrijdag een barbecue om het seizoen 2019/2020 officieel af te sluiten. De vertrekkende spelers werden hierbij toegesproken door technisch directeur Frank Arnesen. "Je tweede avontuur bij ons was door corona kort, maar krachtig", richtte de Deen zich tot Karsdorp, die in 2017 werd verkocht aan AS Roma en afgelopen zomer door Feyenoord werd gehuurd van de Giallorossi. "Je bent weer fit, blessurevrij en hebt weer zelfvertrouwen en plezier in het voetbal. Dat is veel waard", aldus Arnesen, die liet weten dat de Feyenoord-deur open zal blijven voor de rechtsback.

Keeper Evora liep al tien jaar rond bij Feyenoord en zat in totaal negen keer op de bank bij het eerste elftal. Een debuut in het eerste elftal zat er echter niet in: de Rotterdammer met Kaapverdische roots mag nu op zoek naar een nieuwe werkgever. "Hoewel Feyenoord 1 voor nu net buiten bereik is gebleven, zijn we ervan overtuigd dat je op een goede plek terechtkomt", sprak Arnesen hem moed in.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Feyenoord met Advocaat weer serieus meedoen om de titel?

Ja
62%
Nee
38%
(7457 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws