'Dan kan er voor Advocaat een periode komen dat hij spelers kan kopen'

'Dan kan er voor Advocaat een periode komen dat hij spelers kan kopen'

15-06-2020 19:25
83

Feyenoord staat in de belangstelling van een groep Amerikaanse investeerders. Marcel van der Kraan, chef Telesport van De Telegraaf geeft aan dat de interesse van de Amerikanen inmiddels 'serieus' is.

Feyenoord heeft het financieel niet makkelijk en veel ruimte voor transfers is er niet voor trainer Dick Advocaat. Daarom komt de interesse niet op een verkeerd moment voor de Rotterdamse club. "Die is een stuk sterker en serieuzer dan een jaar geleden", begint Van der Kraan over de interesse van de investeerders. "Mike Ford heeft bevestigd dat er verschillende partijen geïnteresseerd zijn. Feyenoord is een hele interessante club voor Amerikaanse investeerders."

"Eigenlijk kan het nieuws niet op een beter moment komen voor Feyenoord", stelt Van der Kraan. Zonder een gevulde portemonnee wordt het volgens de chef Telesport een hels karwij een goede selectie neer te zetten komend seizoen. "Financieel is het een heel zwaar jaar geweest, Advocaat is negen spelers kwijtgeraakt. Geen financieel mooi plaatje... Als dan een Amerikaanse partij fors wil investeren in de club, gaan er nieuwe dingen ontstaan. Dan kan er voor Advocaat een periode komen dat hij spelers kan kopen. Op dit moment hobbelt Feyenoord al jaren achter Ajax aan."