Of het een ander verhaal is als hij als eerste keeper naar Ajax kan? Absoluut

"Of het een ander verhaal is als hij als eerste keeper naar Ajax kan? Absoluut"

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 08:52za 20-06-2020 om 08:52

Hendrik Van Crombrugge onderhandelt al enige tijd met Anderlecht over een nieuw contract, maar mede door de financiële perikelen in Brussel is er nog altijd geen akkoord. Zaakwaarnemer Gunther Thiebaut van de 27-jarige doelman houdt de opties open.

Van Crombrugge was het voorbije seizoen een steunpilaar bij de Belgische topclub en werd al meermaals gelinkt aan een transfer. Onder andere Ajax, PSV en Hertha BSC zouden de situatie volgen. Is een vertrek in de maak? "Ik ga die discussie niet aan in de media, maar Anderlecht zit in een speciale situatie", zegt Thiebaut in de Mid Mid Podcast.

De belangenbehartiger doelt op de financiële problemen van Anderlecht. De situatie belemmert ook de contractbesprekingen. Toch lijkt Van Crombrugge niet meteen te azen op een vertrek. "Hendrik is Anderlecht ook dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen, al heeft hij zelf de kans gegrepen natuurlijk. In het verleden weigerde hij aanbiedingen van Ajax en Sassuolo (waar hij toen tweede doelman kon worden, red.)."

Thibaut sluit desondanks zeker niet uit dat Van Crombrugge bij een interessante aanbieding alnsog voor een transfer kiest. "Of het een ander verhaal is als hij als eerste keeper naar Ajax kan? Absoluut", stelt hij. Anderlecht haalde met Timon Wellenreuther van Willem II al een nieuwe keeper in huis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws