'Meunier weigert Juventus, Inter, Spurs en Atlético en is op weg naar nieuwe club’

'Meunier weigert Juventus, Inter, Spurs en Atlético en is op weg naar nieuwe club’

22-06-2020 20:34 Laatste update: 20:37
4

Thomas Meunier is op weg naar Borussia Dortmund. De vleugelverdediger van Paris Saint-Germain gaf in een eerder stadium aan zijn na dit seizoen aflopende contract in Parijs niet te willen verlengen.

Dat meldt BILD. De interesse in de Belgisch international is vanaf het moment dat hij aangaf niet te verlengen groot. Niet alleen Dortmund, maar ook  Juventus, Internazionale, Tottenham Hotspur en Atlético Madrid wilden Meunier naar verluidt binnenhalen, maar blijven dus met lege handen achter.

Meunier tekent in het Signal Iduna Park een contract voor vier seizoenen, zo weet BILD. De 28-jarige verdediger geeft daarmee de voorkeur aan een avontuur in de Bundesliga.

Eerder gaf Meunier, net als Edinson Cavani, al aan dit seizoen niet meer voor Paris Saint-Germain uit te willen komen in de Champions League. De Belg vreest een blessure, waardoor een eventuele stap naar Dortmund af zou kunnen ketsen. Verwacht wordt dat het een kwestie van dagen is voordat Dortmund het nieuws officieel naar buiten brengt.