Duidelijke boodschap voor Real en PSG: 'Vol overtuiging voor Dortmund gekozen'

28 juni om 09:10

Erling Haaland stelt de fans van Borussia Dortmund gerust: het Bundesliga-duel met Hoffenheim was niet zijn afscheidswedstrijd voor Die Schwarzgelben. De negentienjarige spits is absoluut niet bezig met een transfer.

Haaland kwam in januari voor twintig miljoen euro over van Red Bull Salzburg en scoorde er meteen driftig op los. In vijftien competitieduels was hij goed voor dertien treffers. De Noor werd daardoor meteen al in verband gebracht met clubs als Real Madrid en Paris Saint-Germain, maar hij wil niets weten van een vertrek.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

"Ik heb ik de winter vol overtuiging voor Dortmund gekozen", zegt de sensatie tegen de Westdeutsche Allgemeine Zeitung. "Het is een van de grootste clubs ter wereld. Ik heb hier een langdurig contract getekend (tot medio 2024, red.) en ben hier pas net. Ik denk er dus zeker niet aan om de club nu alweer te verlaten."

"Ik wil hier iets bereiken", vervolgt Haaland. "Ik wil niet steeds als tweede eindigen, maar ook prijzen winnen, als dat mogelijk is. We moeten de aanval kiezen en onze doelen stellen."

Ondanks de uitspraken van de aanvaller wijst Marca erop dat op 1 januari een transferclausule van zeventig miljoen euro actief wordt. Real Madrid wil daarvan profiteren en droomt van een supervoorhoede met Kylian Mbappé.