Van Ginkel staat voor volgende Chelsea-vertrek: 'Natuurlijk contact met PSV'

Van Ginkel staat voor volgende Chelsea-vertrek: 'Natuurlijk contact met PSV'

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 19:40zo 28-06-2020 om 19:40

Laatste update: zondag 28 juni 2020 om 19:50zo 28-06-2020 om 19:50

Marco van Ginkel tekende deze week een nieuw contract, maar verwacht volgend seizoen geen rol te spelen bij Chelsea. Een huurperiode ligt voor de hand.

Van Ginkel is terug na een slepende knieblessure. "Maar meteen aansluiten bij Chelsea is een moeilijk verhaal, denk ik. Het is natuurlijk een topclub", laat hij weten aan Ziggo Sport. "Om daar nu aan te haken lijkt me wat voorbarig. Dus ik zal wel verhuurd worden."

Na de vraag of het weer PSV wordt, beginnen de ogen van Van Ginkel te twinkelen. "Nee dat moeten we de komende periode maar gaan zien. Het is vakantie, dus rustig aan. Natuurlijk is er contact met bepaalde clubs, ook met PSV. Ik heb daar gewoon een goede tijd beleefd. Maar verder is het nog wel rustig."

Van Ginkel speelde zijn laatste wedstrijd als prof op 6 mei 2018 - met PSV tegen FC Groningen - en heeft sindsdien twee (!) volledige seizoenen gemist. In zijn tweede periode bij PSV droeg de 27-jarige middenvelder de aanvoerdersband en scoorde hij liefst veertien keer in 28 competitiewedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws