Voetbal International: Ajax mengt zich niet in concurrentiestrijd met PSV

Voetbal International: Ajax mengt zich niet in concurrentiestrijd met PSV

01-07-2020 16:41 Laatste update: 16:51
141

Ajax heeft géén interesse in Alireza Jahanbakhsh. Dat meldt Voetbal International. De nieuwe ontwikkeling staat haaks op de scoop van De Telegraaf.

Vijf dagen geleden pakte De Telegraaf uit met het nieuws dat Ajax de mogelijkheid onderzoekt om Jahanbakhsh (26) over te nemen van Brighton & Hove Albion. De oud-speler van NEC en AZ zou een overstap naar Amsterdam wel zien zitten. Voetbal International laat deze week een ander geluid horen. De belangstelling van Ajax voor Jahanbakhsh was er 'enkel in het verleden', klinkt het.

Door het grote aantal aanwezige vleugelaanvallers in Amsterdam, zou Jahanbakhsh niet meer worden gezien als een broodnodige aankoop. 'Het is óf een aanvallende speler die direct op Champions League-niveau het verschil kan maken óf helemaal niemand', schrijft VI.

Jahanbakhsh staat naar verluidt wél op het lijstje bij PSV. De international van Iran ging twee jaar geleden voor 25 miljoen euro van AZ naar Brighton. Na een korte opleving rond de jaarwisseling, met een omhaal tegen Chelsea als hoogtepunt, staat hij nu toch weer op een zijspoor aan de Engelse zuidkust.

No Poll