Update: Arabische Bayern-website gaat in de fout en publiceert foto's van Sané

Update: Arabische Bayern-website gaat in de fout en publiceert foto's van Sané

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 10:58do 02-07-2020 om 10:58

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 23:28do 02-07-2020 om 23:28

De overstap van Leroy Sané naar Bayern München is een kwestie van tijd. Woensdagavond werd de Duitse aanvaller, die overkomt van Manchester City, gesignaleerd op het vliegveld van München.

Bayern München en Manchester City bereikten deze week een akkoord over de transfer van Sané, die een slordige 50 miljoen euro moet kosten. Woensdagavond arriveerde de hoofdrolspeler met een privéjet in Beieren, waar hij donderdag een medische keuring ondergaat. Aansluitend zal Sané zijn handtekening onder een vijfjarig contract zetten.

Josep Guardiola zwaaide Sané woensdag al uit bij City. "We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe avontuur bij een fantastische club. Of ik teleurgesteld ben? Hij wil zelf weg. Iedereen heeft zijn eigen leven en hij verdient het ook om verder te gaan. Ik had hem graag hier gehouden, maar hij heeft besloten te vertrekken omdat hij denkt gelukkiger te zijn in München."

De toptransfer van Sané zat er al lange tijd aan te komen. Vorig jaar was hij op weg naar Bayern München, tot een zware knieblessure roet in het eten gooide. Het contract van de 21-voudig international van Duitsland bij Manchester City liep nog één jaar door.

Update: Het is nog altijd wachten op de officiële bekendmaking van de transfer van Leroy Sané, maar dat is een kwestie van tijd. De Arabische versie van de Bayern München-website plaatste donderdagavond per ongeluk enkele foto's van de contractondertekening. Het bericht werd snel weer verwijderd, maar toen was het kwaad al geschied.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws