Update: Cambuur maakt Mühren-transfer officieel: Enorm blij dat het is gelukt

Update: Cambuur maakt Mühren-transfer officieel: "Enorm blij dat het is gelukt"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 09:54vr 03-07-2020 om 09:54

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 10:32vr 03-07-2020 om 10:32

Robert Mühren blijft SC Cambuur trouw. De topscorer van de Keuken Kampioen Divisie heeft dat vrijdagochtend telefonisch bevestigd aan enkele seizoenkaarthouders.

In een opgenomen bericht zegt Mühren dat de bekendmaking van zijn terugkeer een kwestie van tijd is. Het gaat om een nieuwe huurdeal. "Beste Cambuur-supporters, Robert Mühren hier", wordt hij geciteerd door Omrop Fryslân.

"Het is nog niet officieel uit, maar ik wil je als trouwe supporter laten weten dat het rond is en dat ik komend seizoen weer voor Cambuur ga spelen. Als spelersgroep willen we niets liever dan sportieve revanche en dus gaan we gas geven. Hopelijk tot snel in het stadion. Groetjes!"

Mühren (31) scoorde afgelopen seizoen 26 keer in 29 wedstrijden voor Cambuur. In 2016 maakte hij de transfer van AZ naar Zulte Waregem. Bij de Belgische club, die hem de laatste jaren ook verhuurde aan Sparta en NAC Breda, loopt zijn contract volgend jaar af.

Update: Het is officieel: Robert Mühren wordt ook volgend seizoen door SC Cambuur gehuurd van Zulte Waregem. "Zonder meer een bovenslag", reageert technisch manager Foeke Booy. "Het was heel lang onzeker of het ging slagen, maar we zijn enorm blij dat het is gelukt."

"Robert wou zelf ontzettend graag blijven en sportief revanche nemen met iedereen die betrokken is bij de club. Dat is voor ons niet anders en dat de topscoorder van de Keuken Kampioen Divisie (26 goals, red.) daarbij aan boord blijft is een fantastisch signaal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws