Klopp geïrriteerd na Liverpool-afstraffing: 'Wat bedoel je met deze vraag?'

3 juli om 10:45

Manchester City zorgde donderdagavond voor een kampioenskater door Liverpool te trakteren op een 4-0 nederlaag in het Etihad Stadium. Na afloop was manager Jürgen Klopp geïrriteerd, maar niet vanwege de prestatie van zijn ploeg.

In de post-match interview met Sky Sports-verslaggever Geoff Shreeves was Klopp duidelijk niet blij met de vragen. Gevraagd naar de prestatie van zijn ploeg in de eerste wedstrijd na het winnen van de landstitel, antwoordt de Duitse manager: "Ik denk dat je niet begrijpt hoeveel deze wedstrijd voor ons betekende. Wat bedoel je überhaupt met deze vraag?"

"Inderdaad, we zijn allemaal mensen. Ik vond de houding van mijn spelers briljant, ik zag jongens die vochten voor elke meter. We gedroegen ons niet als iemand die net kampioen was geworden. Manchester City was gewoon sneller en scherper."

Als Shreeves stelt dat Liverpool ook bij een 0-0 stand weinig kansen creëerde, antwoordt Klopp: "Is dit een vraag? Waarom vraag je mij dit? Gewoon, het is niet het resultaat dat we wilden, maar dat is prima. Dit moeten we incasseren."