Perez: 'Dit is toch in de categorie: doe even normaal. Totaal geen serieus item'

Perez: 'Dit is toch in de categorie: doe even normaal. Totaal geen serieus item'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 08:14zo 05-07-2020 om 08:14

Kenneth Perez is uitgesproken over de flirt tussen Wesley Sneijder en FC Utrecht. Volgens de Deen, die bij Ajax samenspeelde met de recordinternational van Oranje, is een comeback niet realistisch.

"Waarom besteden we hier eigenlijk aandacht aan?", stelt Perez bij FOX Sports. "Dit is toch in de categorie: doe even normaal. Dit is toch totaal geen serieus item?" Sneijder gaf zelf aan vereerd te zijn door de oproep van de Utrecht-fans. Hoewel de voormalig middenvelder nog geen keuze wenst te maken, sprak hij wel de verwachting uit binnen drie maanden fit te kunnen zijn.

"Ik ben heel blij voor Wesley dat hij nu heeft ingezien dat hij moet gaan sporten en fit moet worden", reageert Perez op de uitspraken van zijn oud-ploeggenoot. "Hij heeft na zijn loopbaan genoten. En dat zie je ook aan hem. Hij is veel voller dan hij ooit was. Maar ook voor zijn gezondheid. Als hij nu zegt dat hij wil gaan sporten en fit worden, los van deze onzin, dan vind ik dat super."

Hoewel Sneijder de recordinternational van Oranje is, neemt Perez een terugkeer niet serieus. "Er zijn alleen wat supporters die hebben gezegd: Hé Wesley, kom weer voetballen. Hij moet het ook niet serieus overwegen als hij er op dit moment zo aan toe is. Het is toch totaal niet realistisch. Het is echt een non-verhaal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Sneijder terug in de Eredivisie: een goed idee?

(7533 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws