Elia openhartig: 'Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom'

Elia openhartig: 'Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2020 om 20:57zo 05-07-2020 om 20:57

Eljero Elia (33) heeft nog geen knopen doorgehakt over zijn toekomst. Voor Feyenoord zou hij meteen terugkomen naar Nederland, maar vanuit Rotterdam blijft het stil. FC Twente is een optie, terwijl ook buitenlandse clubs concreet zijn.

Elia kan zijn aflopende contract verlengen bij Istanbul Basaksehir, maar heeft volgens Voetbal International ook een aanbieding uit de Verenigde Staten op zak. Vanuit België informeerde Standard Luik en ook clubs uit de Premier League, Bundesliga en Süper Lig tonen interesse.

Een terugkeer bij Feyenoord ziet Elia helemaal zitten, maar de club waarmee hij in 2017 kampioen werd heeft niet gebeld. "Ik heb het herhaaldelijk aangegeven", vertelt hij, "maar Feyenoord is natuurlijk niets verplicht. Ik weet alleen zeker dat ik ze nog een of twee jaar goed had kunnen helpen."

Elia vertelt aan VI dat hij binnen 'echt alles eens goed op een rijtje gaat zetten'. "Maar pas na de competitie en de Europa League. Ik voel me nog ontzettend fit en zie en merk dat ik op het hoogste niveau nog van waarde kan zijn. Tegelijk heb ik vier kinderen in de leeftijden dat ze naar school moeten. Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom, of in ieder geval díchter naar huis."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws