Aanvoerder België onder 18 naar NEC: 'Doel is om terug te keren naar Eredivisie'

Aanvoerder België onder 18 naar NEC: 'Doel is om terug te keren naar Eredivisie'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 14:36do 09-07-2020 om 14:36

Laatste update: donderdag 9 juli 2020 om 14:40do 09-07-2020 om 14:40

NEC heeft succesvol zaken gedaan met Club Brugge. De club uit Nijmegen haalt de 18-jarige Mathias De Wolf naar De Goffert. De Belg tekent voor drie seizoenen in Nijmegen.

Voor de jonge De Wolf, een middenvelder, komt er hiermee een einde aan zijn periode in Brugge. De Wolf nam met Brugge deel aan de Youth League en scoorde vier keer in zeven wedstrijden. Hij draagt momenteel ook de aanvoerdersband bij België onder 18. Aangezien De Wolf nog last heeft van een blessure blijft hij eerst nog een periode in België en sluit hij later aan bij de eerste selectie. 

"Mathias is een groot talent in België en we zijn dan ook heel trots dat hij voor N.E.C. kiest", vertelt algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubwebsite. "Als jeugdinternational en speler van Brugge heeft hij zich, onder andere in de Youth League, al meermaals laten zien."

De Wolf zelf kijkt uit naar zijn periode in Nederland. "Ik ben blij dat ik mijn contract bij N.E.C. vandaag heb kunnen tekenen. De afgelopen periode heb ik vaak met de club gesproken en hebben zij mij een duidelijk beeld geschetst voor de toekomst. Het doel van N.E.C. is terug te keren naar waar het hoort, de Eredivisie. Dit wordt nu ook mijn doel en hiervoor ga ik de komende jaren mijn uiterste best doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws