Felle uithaal Boulahrouz: 'Idrissi is vals geciteerd, het is helemaal niet waar'

Felle uithaal Boulahrouz: 'Idrissi is vals geciteerd, het is helemaal niet waar'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 13:20ma 13-07-2020 om 13:20

Khalid Boulahrouz is niet blij met De Telegraaf. In een interview met Oussama Idrissi is de aanvaller van AZ 'vals geciteerd', aldus de oud-international.

Idrissi wekte in het interview de indruk dat hij uitgeleerd is bij AZ en aanstuurt op een vertrek, tot grote ergernis van Boulahrouz. "Oussama is vals geciteerd. Niet eens verkeerd, maar vals. Hij heeft dat namelijk helemaal niet gezegd", zegt Boulahrouz bij Rondo.

"De desbetreffende journalist, ik ga zijn naam niet eens noemen, heeft gewoon valse citaten toegevoegd aan het stuk. Het interview zou eigenlijk gecheckt worden door AZ, maar de journalist gaf geen gehoor en plaatste zonder overleg het interview. Hij heeft toegevoegd dat Idrissi zou hebben gezegd dat hij hier is uitgeleerd en uit zou zijn op een vertrek, bewust om wrijving te creëren."

In de zaterdagcolumn van Wim Kieft werd Idrissi vervolgens afgeschilderd als geldwolf. "Dat is helemaal niet waar. Hij is bescheiden, wijs, intelligent, héél leergierig", countert Boulahrouz. "Met ambitie is niks mis, maar de beeldvorming van nu klopt niet. Alsof hij helemaal klaar zou zijn met AZ en weg zou willen. Dat is niet waar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws