Geen China of Midden-Oosten voor Linssen: ‘Blijven we makkelijker contact houden'

Geen China of Midden-Oosten voor Linssen: ‘Blijven we makkelijker contact houden'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2020 om 19:52vr 17-07-2020 om 19:52

Met het vertrek van Bryan Linssen naar Feyenoord ziet Vitesse-doelman Remko Pasveer niet alleen een teamgenoot, maar ook een goede vriend vertrekken uit Arnhem.

Pasveer is blij dat Linssen niet voor het grote geld in China of het Midden-Oosten heeft gekozen, maar zijn carrière vervolgt in De Kuip. "Nu blijven we toch iets gemakkelijker contact houden en kunnen we elkaar af en toe opzoeken", vertelt Pasveer in gesprek met De Telegraaf. De doelman is dan ook blij voor zijn oud-teamgenoot. "Het is een mooie stap voor Bryan, ik ben hartstikke blij voor hem."

"Ik hoop dat hij daar gaat schitteren, zoals hij eigenlijk bij alle clubs op een bepaalde manier heeft gedaan", vervolgt Pasveer. "Als hij in De Kuip net zo’n jaar heeft als hij afgelopen jaar hier heeft gehad, dan zou dat geweldig zijn."

Letsch
De nieuwe Vitesse-trainer Thomas Letsch maakt vooralsnog een goede indruk op Pasveer. "We hebben goede trainingsweken gehad. Het bevalt tot nu toe goed. De trainer heeft veel voetbalvormen in de training zitten en brengt er veel plezier in. Omdat we een lange voorbereiding hebben, kan er ook wat meer gevarieerd worden en hoeven we niet zo snel toe te werken naar een bepaald punt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws