Fraser wijst Linssen op Feyenoord-risico: 'In De Kuip kan dat niet'

Fraser wijst Linssen op Feyenoord-risico: 'In De Kuip kan dat niet'

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 18:29di 07-07-2020 om 18:29

Bryan Linssen zal geen last hebben van de druk bij Feyenoord, maar de 29-jarige aanvaller heeft af en toe wel een schop onder zijn kont nodig. Dat stellen zijn oud-trainers Henk Fraser en John Stegeman.

Stegeman stelt in gesprek met Voetbal International dat Linssen soms laks is. "Bryan is geen trainingsbeest. Ik vind hem een typische wedstrijdvoetballer; als het moet, staat hij er. Maar soms moet je 'm als trainer effe prikkelen. Ik heb ook de nodige oorlogjes met hem gevoerd."

"Op een gegeven moment zat Bryan zelfs naast me op de bank en daarmee was-ie niet zo heel blij", vervolgt de oud-coach van Heracles Almelo en huidig PEC Zwolle-trainer. "Maar toen hij inviel scoorde hij meteen drie keer. Als trainer heb je dan je doel bereikt en moet je ook lachen als hij dan voorbij komt lopen met een blik van: Heb je 't gezien? Bovendien is Bryan ook ouder en wijzer geworden."

Fraser wijst erop dat de fans van Feyenoord verwachten dat de spelers honderd procent geven. "Nou, Bryan heeft nog wel eens momentjes dat hij er even niet is. Bij een kleinere club is dat geen probleem, maar in De Kuip kan dat niet. Zijn voordeel is misschien dat hij zich kan optrekken aan de topspelers, zoals Steven Berghuis en Leroy Fer. Daarbij krijgt hij met Dick Advocaat een trainer die op een natuurlijke manier gezag uitstraalt. Hij moet dan dus wel mee."

Bovendien is Linssen altijd dreigend, benadrukt Fraser. "Door die dreiging is hij een plaag voor iedere ploeg, want hij maakt vaak ook waanzinnige doelpunten. Daarom kan hij een aanwinst zijn voor Feyenoord."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws