'Fosu-Mensah kan na verrassende rentree langdurig Old Trafford-verblijf afdwingen'

'Fosu-Mensah kan na verrassende rentree langdurig Old Trafford-verblijf afdwingen'

18-07-2020 17:31
16

Timothy Fosu-Mensah zou zich voor langere tijd aan Manchester United kunnen verbinden, denkt The Manchester Evening News. De 22-jarige Amsterdammer speelde donderdagavond plotseling weer de volle negentig minuten tegen Crystal Palace.

Die revival van Fosu-Mensah is opmerkelijk: zijn vorige optreden namens The Reds dateerde namelijk van het seizoen 2016/2017. Daarna werd hij verhuurd aan Crystal Palace en Fulham, waar hij een zware knieblessure opliep. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer zag van dichtbij hoe Fosu-Mensah revalideerde en toewerkte naar zijn langverwachte rentree: volgens MEN heeft dit indruk gemaakt op de Noor.

Wedden

Meer odds

De drievoudig Oranje-international gaat nu zijn laatste contractjaar in en wordt naar verluidt gevolgd door meerdere Bundesliga-clubs. Een langer verblijf bij Manchester United lijkt echter ook tot de mogelijkheden te behoren. Volgens het in Manchester gevestigde medium mag Fosu-Mensah binnenkort bewijzen dat hij ook na 2021 nog van waarde kan zijn op Old Trafford.