'Tuchel weer onder vuur bij PSG: spelers ontevreden over werkwijze trainer'

'Tuchel weer onder vuur bij PSG: spelers ontevreden over werkwijze trainer'

Gepubliceerd: zondag 26 juli 2020 om 20:44zo 26-07-2020 om 20:44

Thomas Tuchel ligt opnieuw onder vuur bij Paris Saint-Germain. De spelers van de Franse kampioen en bekerwinnaar zetten vraagtekens bij de kwaliteiten van hun trainer.

Dat meldt Le Parisien zondag. PSG worstelde zich vrijdagavond langs Saint-Étienne in de finale van de Coupe de France. Ondanks de bekerwinst, is van eensgezindheid geen sprake in het Parc des Princes.

Veel spelers ergeren zich aan de 'oppervlakkige instructies' van Tuchel. De Duitse coach zou voor de wedstrijd tegen Saint-Étienne alleen hebben gezegd dat de bal zo snel mogelijk naar Neymar en Kylian Mbappé. Omdat de trainer van de tegenstander, in dit geval Claude Puel, deze tactiek snel doorzag, liep het vrijdagavond niet.

En dat is volgens Le Parisien niet alles. Ook de trainingen van Tuchel zorgen voor onvrede. Zo beklaagt Idrissa Gueye zich over het gebrek aan intensiteit. Hij wil naar verluidt dat Tuchel meer eist van zijn spelers. Ook vindt de controlerende middenvelder dat er voor een topclub onvoldoende concurrentie is in de selectie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Ligue 1 PSG

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws