Beslissend gesprek Veronica Inside gecanceld: 'Ik ga er helemaal niet op in'

Beslissend gesprek Veronica Inside gecanceld: 'Ik ga er helemaal niet op in'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 13:14vr 31-07-2020 om 13:14

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zitten vrijdag tóch niet om tafel met Talpa. Dat laat Derksen weten aan RTL Boulevard. Waarom de afspraak is gecanceld, laat de analist in het midden.

Derksen, Genee en Van der Gijp spraken elkaar donderdag in Hotel Van der Valk in Zwolle, waar bleek dat de breuk niet te lijmen is. Het was de bedoeling dat het Veronica Inside-trio vrijdag in gesprek zou gaan met Talpa, het moederbedrijf achter de zender Veronica. Vervolgens zou de knoop worden doorgehakt.

"We hebben geen gesprek", verklaart Derksen echter aan RTL Boulevard. "Dat gesprek is afgelast en ik ga er verder helemaal niet op in. Ik ga er niet mee in de publiciteit. Gisteren was iedereen er, maar ik ga er niet op terugkomen."

De analist voegt eraan toe dat er 'ongetwijfeld' nog een gesprek zal plaatsvinden met Talpa, maar 'niet vandaag'. Genee wil graag verder, Van der Gijp twijfelt ernstig, maar Derksen ziet het niet meer zitten. "Ik heb er geen zin meer in, maar wat die andere mensen doen, die moeten hun eigen beslissing nemen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws