'De mensen hier zijn bezig met Elia, ik denk niet dat het om centjes gaat'

'De mensen hier zijn bezig met Elia, ik denk niet dat het om centjes gaat'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 07:43za 01-08-2020 om 07:43

Aleksander Ranković denkt dat ADO Den Haag kans maakt op de komst van Eljero Elia, maar voorlopig moeten de Hagenaars vooral hopen. De trainer ziet de dertigvoudig international van Oranje maar wat graag terugkeren in de Hofstad.

"Je weet het nooit. Ik denk dat iedereen in Den Haag Elia heel graag wil zien. Ik zal niet liegen: ik wil Elia ook heel graag zien", vertelt Ranković voor de camera van FOX Sports. ADO heeft al een gesprek met de 33-jarige vleugelaanvaller gehad. "Natuurlijk, dat is ook bekend. De mensen hier zijn bezig met hem."

"Maar ik begrijp ook de voetbalwereld", vervolgt Ranković. "Elia is nog steeds een professional. En hij is nog steeds heel fit. Wij kunnen alleen maar hopen op dit moment." De speler van Istanbul Basaksehir werd ook al in verband gebracht met een terugkeer bij FC Twente, terwijl vanuit het buitenland Fenerbahçe en Panathinaikos interesse zouden tonen.

Ranković denkt dat geld niet de belangrijkste drijfveer is voor Elia. "Ik denk niet dat het om de centjes gaat. Als wij bij Elia het goede gevoel kunnen raken, dan maken wij denk ik wel een kans."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat is het beste voor Elia?

Eredivisie
59%
Turkse top
23%
Naar een andere club
18%
(2169 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws