Interview Idrissi in De Telegraaf zorgt voor onduidelijkheid: Ik baal ervan

Interview Idrissi in De Telegraaf zorgt voor onduidelijkheid: "Ik baal ervan"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 20:48za 01-08-2020 om 20:48

Oussama Idrissi komt met duidelijkheid naar aanleiding van een interview in De Telegraaf van begin juli. Daarin stelde hij te zijn uitgeleerd bij AZ, maar nu blijkt de aanvaller verkeerd te zijn geciteerd. 

"Op een gegeven moment moet je als voetballer stappen maken in je carrière. Als je ergens bent uitgeleerd, heb je een nieuwe uitdaging nodig. Zo staat iedere voetballer erin die zich lekker voelt en dat is voor mij op dit moment niet anders", zei idrissi.

Khalid Boulahrouz trapte als eerste op de rem door te zeggen dat Idrissi 'vals geciteerd' is. "Het waren niet mijn woorden", zegt Idrissi nu tegen FOX Sports. "Ik baal ervan dat het zo de wereld is ingegaan. Iedere speler uit de Eredivisie heeft de ambitie om naar het buitenland te gaan, dat is voor mij niet anders, maar het waren niet mijn woorden. Ik heb de ambitie om een stap te maken, maar ben heel blij bij AZ, een hartstikke goede ploeg met een goede speelwijze. Ik ben happy hier."

Idrissi vindt het niet raar dat hij gelinkt wordt aan clubs. Ook andere AZ'ers zijn gewild. "Dat is zeker niet gek. Als een club als AZ gedeeld eerste eindigt, met heel veel doelpunten voor en clean sheets, zullen er altijd spelers gelinkt worden aan het buitenland. Dat is zeker niet nieuw in de voetballerij. Ik wil gewoon lekker op het veld staan en veel plezier hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Idrissi klaar voor een topcompetitie?

Ja
42%
Nee
58%
(7539 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws