Zaakwaarnemer claimt Feyenoord-bod van 'tien miljoen': 'Enorme stap voorwaarts'

Zaakwaarnemer claimt Feyenoord-bod van 'tien miljoen': 'Enorme stap voorwaarts'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 16:18zo 02-08-2020 om 16:18

Laatste update: zondag 2 augustus 2020 om 16:38zo 02-08-2020 om 16:38

In Roemenië gaat opnieuw het gerucht dat Feyenoord belangstelling heeft voor Dennis Man. Volgens de zaakwaarnemer van de FSCB-aanvaller hebben de Rotterdammers zelfs een miljoenenbod uitgebracht.

FSCB, voorheen bekend als Steaua Boekarest, zit hoog in de boom met een vraagprijs van vijftien miljoen euro. "We wachten het af", reageert agent Anamaria Prodan tegenover het Roemeense Digisport. "De club heeft een hoge transfersom in gedachten en daar worstelt een aantal geïnteresseerde clubs mee. Ik hoop dat het gaat lukken. Feyenoord zou een enorme stap voorwaarts zijn."

Volgens Prodan heeft Feyenoord de interesse geconcretiseerd, al lijkt het onwaarschijnlijk dat technisch directeur Frank Arnesen miljoenen op tafel wil of kan leggen voor Man, die ook in de belangstelling van Norwich City. De Premier League-degradant zou tien miljoen euro hebben geboden.

"Elke keer als ik met Dennis praat, vertel ik hem dat ook Engeland een goede stap zou zijn", aldus Prodan. "Het bod van Feyenoord was gelijkwaardig aan dat van Norwich City. We zullen waarschijnlijk weer in gesprek gaan."

De 21-jarige Man maakte dit seizoen zeven goals in 23 competitiewedstrijden voor FCSB. Daarnaast bereide hij vier doelpunten van ploeggenoten voor. Hij zou bij Feyenoord worden gezien als een kandidaat-opvolger van Steven Berghuis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws