Dortmund slaat terug naar 'arrogant' Bayern: 'Stinken met een volle broek'

Dortmund slaat terug naar 'arrogant' Bayern: 'Stinken met een volle broek'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 14:32ma 03-08-2020 om 14:32

Laatste update: maandag 3 augustus 2020 om 15:02ma 03-08-2020 om 15:02

Uli Hoeness heeft kwaad bloed gezet in Borussia Dortmund. Michael Zorc, technisch directeur van BVB, is not amused door de uitspraken van de erevoorzitter van Bayern München, die het transferbeleid van de grootste concurrent in Duitsland 'onverstandig' noemde.

"Als Dortmund een getalenteerde speler koopt en hij speelt goed, dan is het een kwestie van tijd voordat de club laat doorschemeren dat een verkoop bespreekbaar is", liet Hoeness optekenen in een interview met de Frankfurter Allgemeine Zeitung. "Hoe moet een speler het DNA van zijn club overnemen als hij het gevoel heeft dat hij handelswaar is?"

Zorc heeft de uitspraken met stijgende verbazing gelezen. "Ik vind het behoorlijk arrogant", countert de Dortmund-directeur in de Duitse pers. "Sommige dingen die hij zegt, zijn ook feitelijk onjuist. Maar als je elk jaar 250 miljoen euro meer te besteden hebt, kun je gaan stinken met een volle broek."

Met die laatste uitspraak doelt Zorc op de poging van Bayern München om in 2017 de transfer van Jadon Sancho te kapen. Op het laatste moment bood Der Rekordmeister meer geld, maar Sancho, die overkwam van Manchester City, had zijn keuze voor Dortmund toen al gemaakt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws