Vermeulen constateert probleem bij Ajax: Dat is wel dunnetjes

Vermeulen constateert probleem bij Ajax: "Dat is wel dunnetjes"

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 15:10ma 03-08-2020 om 15:10

Laatste update: maandag 3 augustus 2020 om 15:38ma 03-08-2020 om 15:38

Ajax moet Davy Klaassen niet terughalen naar Amsterdam, zegt NOS-commentator Arno Vermeulen. Hij denkt niet dat de middenvelder van Werder Bremen veel toevoegt aan de ploeg van Erik ten Hag.

Klaassen wordt gezien als mogelijke opvolger van Donny van de Beek, die nog altijd actief is in Amsterdam. "Die zou ik niet halen, hoor", zegt Vermeulen resoluut in de voetbalpodcast van de NOS. "Er is geen twijfel over dat hij niet beter is dan Van de Beek, maar als je Kudus haalt.. Ik heb Klaassen ook niet zo geweldig zien spelen in de Bundesliga. Ik heb niet zoiets van: hij zou bij Ajax de kar trekken. Ik zou het zeker niet doen."

Wel vindt Vermeulen dat Ajax nog een controlerende middenvelder moet halen. "Ik heb het middenveld van Ajax een beetje uitgetekend. Ten Hag kan Blind of Martínez doorschuiven naar het middenveld. Dat zal hij misschien wel moeten, want anders heb je Eiting, Gravenberch en Marin die het niet heeft laten zien. Dat zijn de controlerende spelers. Dat is wel dunnetjes."

Vermeulen zou graag zien dat Ajax er nog wat bij haalt. "Er waren vorig jaar best veel spelers waarvan we ons afvroegen of zij basisspeler konden worden: Álvarez, Magallán, Schuurs, Marin, maar ook de jonkies Eiting en Gravenberch. Die zijn uitermate getalenteerd, maar het zijn nog niet de spelers waar je je helemaal op kunt intekenen. Daar missen ze er een paar van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Was Klaassen een versterking geweest voor Ajax?

(5533 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws