'Leverkusen haakt af in Onana-strijd: akkoord met AS Roma-keeper nadert'

'Leverkusen haakt af in Onana-strijd: akkoord met AS Roma-keeper nadert'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 21:38ma 03-08-2020 om 21:38

Laatste update: maandag 3 augustus 2020 om 21:41ma 03-08-2020 om 21:41

Niet Andre Onana, maar Robin Olsen moet de nieuwe keeper van Bayer Leverkusen worden. De Ajax-doelman werd gelinkt aan een transfer naar de Bundesliga, maar door die deal lijkt dus een streep te kunnen.

La Corriere dello Sport meldt maandagavond dat Leverkusen zijn zinnen heeft verlegd op Olsen, de keeper van Roma. Eerder bracht Die Werkself naar verluidt al een bod uit van twintig miljoen euro op Onana, maar Ajax wil om en nabij de dertig miljoen euro vangen voor de Kameroenese keeper. In Amsterdam hoopt men stiekem op een langer verblijf van de doelman.

Het Leverkusen-nieuws komt dan ook als geroepen. De overgang van Olsen is volgens La Corriere dello Sport slechts een kwestie van tijd: de Zweedse keeper ziet een overstap naar de Bundesliga zitten en Leverkusen zou Roma al hebben gevraagd om het tijdens de trainingen rustig aan te doen met Olsen, om op die manier het risico op blessures te verminderen.

De transfer van Olsen gaat waarschijnlijk ten koste van de huidige doelman Lukás Hrádecky. De Finse doelman ging afgelopen seizoen meerdere malen in de fout.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws