Derksen: 'John de Mol accepteert geen contractbreuk, dus ik kan geen kant op'

Derksen: 'John de Mol accepteert geen contractbreuk, dus ik kan geen kant op'

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 23:46do 06-08-2020 om 23:46

Johan Derksen ziet geen andere mogelijkheid dan weer aan te schuiven bij Veronica Inside, maar echt warm loopt de ervaren analist er niet voor. Dat vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Derksen schuift op 11 september 'met frisse tegenzin' aan bij het spraakmakende programma. "Het is niet zo dat ik mij er op verheug. Ik betwijfel of dat gevoel ooit terugkomt. Er is bij mij wel iets geknakt. Wilfred Genee heeft het format van een authentiek programma opgeblazen door plotseling heel hypocriet de politiek correcte verslaggever te gaan spelen", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

"Kijk, het programma gaat weer lopen als een trein, want als wij weer bij elkaar zitten is de chemie er", vervolgt Derksen. "Maar of het weer écht zo wordt als het was, weet ik niet. Ik hoop het. We moeten nog twee jaar.  John de Mol accepteert geen contractbreuk, dus ik kan geen kant op. De kijker moet in elk geval niet de dupe worden. Ik ga nog steeds alles zeggen wat ik vind. Ik moet helemaal uit Drenthe naar Hilversum rijden. Dan ga ik niet met de handrem er op praten."

Derksen zal de helft van zijn honararium schenken aan een hondenpersion in Almere en Stichting Support Casper. "Dat was een initiatief van mijn vrouw en voor ik het wist stond het al in het AD. Toen bekend werd dat we doorgingen, werd ik ongeloofwaardig en neergezet als een zakkenvuller. Om die mensen de mond te snoeren geef ik vijftig procent van m'n gage weg. Dan kunnen ze mij karakterloos vinden, maar ik ben in elk geval geen zakkenvuller meer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws