Voormalig wonderkind Robinho (36) vergezelt Elia en vertrekt ook transfervrij

Voormalig wonderkind Robinho (36) vergezelt Elia en vertrekt ook transfervrij

Turks kampioen Basaksehir heeft na Eljero Elia een volgende buitenspeler uitgezwaaid. Voormalig wonderkind Robinho is op zijn 36ste zonder club komen te zitten.

De honderdvoudig international van Brazilië beschikte net als Elia over een aflopend contract: deze verbintenis zal niet verlengd worden, maakt Basaksehir bekend via de officiële kanalen. 'Robinho is een voorbeeldig sportman met een bescheiden karakter. Wij willen hem graag bedanken voor zijn inspanningen namens onze club en we wensen hem veel succes met het vervolg van zijn carrière', laat men weten.

De oud-speler van onder meer Real Madrid, Manchester City en AC Milan kwam begin 2019 over van Sivasspor. Sindsdien kwam Robinho tot 43 officiële optredens namens Basaksehir. De vleugelaanvaller kampte tijdens zijn laatste seizoen echter regelmatig met blessures en kwam slechts mondjesmaat aan spelen toe. Robinho was niet beschikbaar voor het Europa League-duel met FC Kopenhagen van woensdagavond, waarin de Turkse kampioen werd uitgeschakeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s