Bogarde aan de slag met Ajax-verdediger: 'Laatste weken is hij erg met me bezig'

Bogarde aan de slag met Ajax-verdediger: 'Laatste weken is hij erg met me bezig'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 09:12zo 09-08-2020 om 09:12

Perr Schuurs sprak al uit dat hij dit seizoen een realistische kans denkt te maken op een basisplaats bij Ajax. De twintigjarige Limburger wil afrekenen met de fouten in zijn spel en is in de leer bij de nieuwe assistent van trainer Erik ten Hag, Winston Bogarde.

Schuurs maakte vorig seizoen geregeld een goede indruk, maar onder meer in de slotfase van het uitduel bij AZ als in de Europa League-wedstrijd tegen Getafe beging hij een cruciale fout. "Dat heeft denk ik met concentratie te maken, want ik maakte die fouten in de laatste minuten", zegt de verdediger tegen De Telegraaf. "Ik weet wat ik beter moet doen. Ik wil me nu zo goed mogelijk laten zien. Ik moet nu de kans die ik krijg, grijpen. Basisspeler van Ajax worden is nu een reëel doel."

Schuurs ziet kansen door het vertrek van Joël Veltman, liet hij al weten. Hij hoopt te leren van Bogarde. "Iedereen weet wat Winston voor een verdediger was. Hij kon als geen ander zijn kracht gebruiken en de laatste weken is hij erg met me bezig. Hij wil dat op mij ook allemaal overbrengen. Dat is voor mij alleen maar mooi, daar kan ik mijn voordeel mee doen. Ik moet meedogenlozer worden", erkent Schuurs. "Op dat punt moet ik me nog steeds verbeteren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Groeit Schuurs nu uit tot basisspeler bij Ajax?

(2565 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws