'Mijn gevoel zegt dat ik nog een jaar bij PSV moet blijven, ik ben nog te jong'

'Mijn gevoel zegt dat ik nog een jaar bij PSV moet blijven, ik ben nog te jong'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 11:08zo 09-08-2020 om 11:08

Mohamed Ihattaren heeft voor de start van het nieuwe seizoen besloten bij PSV te blijven. Het doel: als kampioen van Nederland vertrekken uit Eindhoven.

Ihatteren brak vorig jaar door bij PSV en wordt al jaren door clubs uit de internationale top gevolgd. Voor een transfer is het echter nog te vroeg. "Zoals het er nu naar uitziet, krijg ik een belangrijke rol. Dat is top voor mijn ontwikkeling", reageert Ihattaren voor de camera van PSV TV.

Het was voor hem één van de redenen om te blijven. "Mijn gevoel zegt dat ik nog een jaar in Nederland moet blijven. Ik ben nog veel te jong (18, red.). Nog een jaar in Nederland, goed ontwikkelen, belangrijk zijn voor het team en prijzen pakken met PSV, dat staat op één. Ik wil kampioen worden voordat ik vertrek, zeker."

Ihattaren deed zaterdag in de oefenwedstrijd tegen SC Verl (3-0 zege) één helft mee bij PSV. Hij had aanvankelijk wat opstartproblemen na de coronabreak. "Ja, ik had er een paar kilo's bij, maar ik heb genoeg tijd gehad om weer fit te worden. Gewoon goed eten, ook in je vakantie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt PSV komend seizoen kampioen?

(3979 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws