'Advocaat zei: ik heb goede verhalen gehoord van de overkant, laat het maar zien'

'Advocaat zei: ik heb goede verhalen gehoord van de overkant, laat het maar zien'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 18:14zo 09-08-2020 om 18:14

Jordy Wehrmann werd zondag voor de leeuwen geworpen tijdens Feyenoord-Sparta. De 21-jarige middenvelder mag na een verhuurperiode bij FC Dordrecht jacht maken op zijn langverwachte debuut namens Feyenoord 1.

Wehrmann heeft naar eigen zeggen waardevolle ervaring opgedaan tijdens zijn verblijf aan De Krommedijk. "Een mooi jaar gehad bij Dordrecht, leerzaam vooral. Ik heb daar de andere kant van de medaille leren kennen. Bij Feyenoord is alles goed geregeld, bij Dordrecht is dat net wat moeizamer. Maar daar word je volwassen van", liet hij na Feyenoord-Sparta weten aan Feyenoord TV. "Het jeugdige gaat er nu wel af. In de Keuken Kampioen Divisie is het best wel fysiek en gaat de beuk erin. Je speelt nu tegen volwassen mannen en dat neem je mee."

Trainer Dick Advocaat koos zijn tijdens zijn carrière vaker voor ervaren spelers dan voor jongelingen, maar besloot Wehrmann zondag een kans in de basis te geven. "De trainer zei ook: ik heb goede verhalen gehoord van de overkant. Dus laat het maar zien. Hartstikke veel succes. Nou, dat heb ik aangenomen: bedankt voor de waardering en let's go!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws