Onana maakt indruk met bijzondere daad: 'Hij loopt er niet mee te koop'

Onana maakt indruk met bijzondere daad: 'Hij loopt er niet mee te koop'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 19:14zo 09-08-2020 om 19:14

Andre Onana heeft de voetballoze periode vanwege de coronapandemie aangegrepen om zijn geboortestreek te helpen. Het gehucht Ossoessam, vlakbij het dorp van zijn moeder, heeft sinds de zomer een stroomvoorziening door de doelman van Ajax.

Volgens het Kameroense CFOOT bracht Onana bij zijn laatste reis naar Kameroen een bezoek aan Mengueme, het dorp waar zijn moeder woont. Hij was naar verluidt zó klaar met het feit dat iedereen in het donker zit als de avond valt, dat hij dat de hele regio heeft laten aansluiten op het elektriciteitsnet. Inmiddels is dat ook daadwerkelijk gebeurd, klinkt het.

'Sterren met een groot hart lopen niet te koop met hun goede daden. Onze doelman maakt het Kameroense volk aan het lachen', schrijft Actu Cameroun zondag. 'Dankzij Andre Onana zullen zijn ouders geen noodstroom meer hoeven te gebruiken om in het licht te zitten. Het hele dorp kan nu rustig televisie kijken en nog tot laat in de avond buiten zitten om met elkaar te praten.' In totaal wonen er ongeveer 1000 mensen in het dorp.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws